Skip to main content
Reynaers Campus entrance hall.

Mūsų tvarus kelias į priekį: susipažinkite su naująja "Reynaers Group" tvarumo ataskaita

Pagaliau jis čia! Naujausioje "Reynaers Group" tvarumo ataskaitos versijoje aprašomi mūsų dabartiniai ekologiniai rodikliai ir tvarūs įsipareigojimai 2023-2030 m. laikotarpiui. Ji atveria kelią mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančiai ir ilgalaikei mūsų įmonės ir mūsų bendruomenės ateičiai.

Siekdama padėti jums tvarių pastatų kūrimo kelyje, "Reynaers Group" siekia būti kuo skaidresnė. 2022 m. pristatėme savo pirmąją tvarumo ataskaitą "Reynaers Act", kurioje daugiausia dėmesio skyrėme žiediniams gaminiams, tvariems pastatams, anglies dioksido mažinimui ir mūsų žmonėms. Šiandien mes remiamės savo pradine strategija, turėdami hermetišką taktinį veiksmų planą iš naujo sukurtame dizaine.

Kas naujo?

Naujausiuose ES teisės aktuose, t. y. Įmonių tvarumo ataskaitų direktyvoje (ĮTSD), nustatytos oficialios taisyklės, kaip įmonės turi informuoti apie savo ekologinę veiklą. Naujoji tvarumo ataskaita - tai pirmasis mūsų žingsnis siekiant laikytis CSRD reikalavimų, kuriame jaučiamas asmeninis "Reynaers Group" akcentas. Mes liekame ištikimi savo įmonės kredo "Kartu siekti geresnio" ir nustatome aiškius ir ambicingus tvarius tikslus visai grupei.

warehouse colleague reynaers aluminium
  • Siekdami apsaugoti mūsų planetą, investuojame į žiedinius sprendimus, padedančius sukurti jūsų ateities namus; šiuo požiūriu svarbiausi veiksniai yra mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančios medžiagos ir naujos technologijos. Toliau stengiamės mažinti tiesioginį ir netiesioginį anglies dioksido išmetimą visoje savo vertės grandinėje.
  • Norime įtraukti savo žmones, padėdami jiems augti sveikoje ir saugioje darbo vietoje. Didžiuojamės savo įgalinančia "Reynaers Group" kultūra, skatinančia verslumą, inovacijas ir įtrauktį.
  • Prisiimame atsakomybę ir visada skaidriai bendraujame su savo bendruomene. Taikydami griežtą etikos kodeksą, atidžiai renkamės tiekėjus ir perkame tik atsakingas medžiagas. Galiausiai, remdami vietos iniciatyvas ir labdaros renginius, galime nuoširdžiai ir paveikiai atsidėkoti visuomenei.

Žiūrėkite šį vaizdo įrašą ir sužinokite apie atnaujintą "Reynaers Act" strategiją:

Mūsų tvari kelionė

Kenas Wrightas, "Reynaers Group" tvarumo programos vadovas: "Naujoji ataskaita reiškia didžiulį šuolį į priekį mūsų bendrovės tvarumo kelyje. Mes ne tik einame teisingu keliu, kad iki 2025 m. įvykdytume ataskaitų teikimo reikalavimus, bet ir nustatėme dar aukštesnę kartelę, nes įsipareigojome siekti labai ambicingų tikslų. Prireiks daug pastangų, kad iki 2030 m. pasiektume šiuos įsipareigojimus, tačiau esu įsitikinęs, kad galime tai padaryti, jei glaudžiai bendradarbiausime su visomis suinteresuotosiomis šalimis."

"Sukurti šią ataskaitą buvo įmanoma tik padedant kolegoms ekspertams iš įvairių skyrių ir pavaldžiųjų įmonių. Kartu toliau veikiame darydami ilgalaikį teigiamą poveikį, todėl esu dėkingas visiems "Reynaers Group" darbuotojams, kurie dalyvavo, dalyvauja ir dalyvaus šiame didžiuliame projekte."

Kartu siekiame ilgalaikio teigiamo poveikio.

Ken'as Wright'as
Tvarumo programos vadovas "Reynaers Group
Ken Wright.
Nemokamai atsisiųsti

Įkvėpti

The Reynaers Group sustainability report.