Skip to main content
MasterLight in a modern villa.

"MasterLight" laimėjo "Archiproducts" dizaino apdovanojimą

2023 m. pabaigoje mūsų stoglangių sprendimas "MasterLight" buvo įvertintas Milane vykusiuose "Archiproducts Design Awards" apdovanojimuose. Dalyvaudama atrinktoje dalyvių grupėje, "Reynaers Aluminium" iškovojo pergalę kategorijoje "Pastato apvalkalas".

Kasmetiniuose "Archiproducts" dizaino apdovanojimuose (ADA) architektūros prekių ženklai susiburia ir pagerbia visų formų kūrybinę kompetenciją. Kategorijos - nuo baldų iki sistemų komponentų ir statybinių medžiagų. Profesionalių ekspertų žiuri vertina gaminius pagal jų novatorišką dizainą, atsižvelgdama į tvarų medžiagų naudojimą, novatoriškas formas ir potencialą pagerinti naudotojų gyvenimo kokybę.

Po griežtos atrankos MasterLight by Reynaers Aluminium užėmė pirmąją vietą kategorijoje "Pastato apvalkalas". Ryškus sistemos dizainas ir joje integruotas mažai energijos naudojantis trigubas stiklas buvo lemiami veiksniai, dėl kurių šis stoglangis pelnė pirmąjį tarptautinį apdovanojimą.

Unikalus stoglangio sprendimas

"MasterLight" sėkmę galima sieti su ilgamete dizainerių patirtimi. Bartas Vetsas ir Ronny Van Laeras, kurie prie "Reynaers Aluminium" prisijungė tą pačią dieną prieš 35 metus, yra dėkingi už pripažinimą: "Visada malonu matyti, kad už sunkų darbą atlyginama. Didžiuojamės šiuo ADA apdovanojimu, nes jis yra tiesioginis mūsų aistringų kolegų komandos intensyvaus grupinio darbo rezultatas. MasterLight pagerina žmonių kasdienio gyvenimo komfortą, nes sukuria šviesų pastato priestatą, net ir esant beveik plokščiam stogo kampui. Stoglangis pasižymi puikiais šiluminiais rezultatais, o dėl pasirenkamo trigubo įstiklinimo yra puikus tvarus pasirinkimas. Su "MasterLight" dangus yra riba!"

Archiproducts design awards.

Sveikiname visus "Reynaers Aluminium" kolegas, dalyvavusius kuriant šią unikalią sistemą! Norite sužinoti daugiau? Susipažinkite su "MasterLight" sistema spustelėję toliau esantį mygtuką.

Skaityti daugiau