Skip to main content
Reynaers Aluminium fireproof.

"Reynaers Aluminium" padeda kurti saugesnę ateitį su nauja ugniai atsparia brošiūra

Didėjant miestų tankumui, didėja saugių, aukštos kokybės langų ir durų poreikis. "Reynaers Aluminium" siūlo išbandytas ir sertifikuotas sistemas, kurios padeda išvengti galimų gaisro nelaimių. Sužinokite, kaip kartu galime kurti saugesnius ir sveikesnius projektus, mūsų naujoje brošiūroje apie ugniai atsparius sprendimus. 

Sertifikuoti ugniai atsparūs langai, durys ir fasado elementai tam tikrą laiką neleidžia plisti gaisrui patalpose. Šios brangios papildomos minutės leidžia žmonėms saugiai evakuotis iš pastatų, o ugniagesiams padeda laiku atvykti į įvykio vietą. Ypač didesniuose statiniuose, pavyzdžiui, mokyklose, ligoninėse, biurų pastatuose ar gyvenamuosiuose bokštuose, priešgaisriniai sprendimai gali būti labai svarbūs.

Produktų vadybininkas Jelmeris Eisma (Jelmer Eisma), atsakingas už saugos sistemas, pabrėžia ugniai atsparios technologijos svarbą mūsų gaminių asortimente: "Sauga ir patogumas naudotojui neturėtų būti vienas kitam prieštaraujantys dalykai. Todėl "Reynaers Aluminium", kurdami savo patikimus sprendimus, visada orientuojamės į komfortą, tvarumą ir našumą. O siūlydami kelis saugos variantus skirtingose sistemose, galime iš tiesų numatyti visus klientų poreikius. Šia prasme mūsų ugniai atsparūs langai, durys ir fasadai gali atlikti esminį vaidmenį kuriant saugesnes gyvenamąsias erdves visiems."

Fire testing by Reynaers Aluminium.

Dalijimasis žiniomis

Naujame buklete ne tik apžvelgiami mūsų ugniai atsparūs sprendimai, bet ir geriau suprantamas mūsų bandymų procesas. Siekdami gauti skirtingas ugniai atsparių gaminių klasifikacijas, glaudžiai bendradarbiaujame su oficialiomis bandymų įstaigomis visoje Europoje. Mūsų partnerių patirtis užtikrina, kad išbandyti sprendimai atitinka griežčiausius saugos reikalavimus, o galutiniams naudotojams suteikia sertifikuotą papildomą ramybę.

"Reynaers Aluminium" ugniai atsparūs langai, durys ir fasadai gali atlikti svarbų vaidmenį kuriant saugesnes gyvenamąsias erdves visiems.

Jelmer Eisma
"Reynaers Aluminium" saugos sistemų produktų vadybininkas
Kartu - geresnė sauga
Susisiekite su mumis
Mūsų partnerių tinklas yra labai svarbus visoje vertės grandinėje. Nuo apsauginio stiklo tiekėjų iki apmokytų gamintojų ir montuotojų: bendradarbiaujame nuo pradžios iki pabaigos, kad galėtume užtikrinti kokybiškas sistemas ir puikią paramą kitam jūsų statybos projektui. Jei turite klausimų dėl mūsų priešgaisrinių ar kitų saugos sprendimų, dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis į vietinį "Reynaers Aluminium" atstovą. Mes esame pasirengę jums padėti!
Ugniai atsparūs sprendimai

Atsisiųsti brošiūrą

Fireproof solutions by Reynaers Aluminium.